Crtani film ‘Rio’ na subotnjoj matineji u MKC-u

Rio_Carlos_Saldanha_animirani_film_projekcija_MKCGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u subotu 5. travnja 2014. u 10 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju animiranog filma “Rio”. Ovaj jednoipolsatni animirani film sinkroniziran je na hrvatski jezik, režirao ga je Carlos Saldanha, a uloge tumače Leslie Mann, Kelly Keaton, Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Jamie Foxx i George Lopez. Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

Iz recenzije: „Animirani film o makao papagaju Bluu koji otkriva da nije jedini na svijetu od svoje vrste, pa kreće u Rio upoznati ženku Jewel.
Junak filma ‘Rio’ je Blu, pripitomljeni makao papagaj koji nikad nije naučio letjeti i udobno živi sa svojom vlasnicom i najboljom prijateljicom Lindom u hladnoj Minnesoti. Blu i Linda misle da je on posljednji primjerak svoje vrste, no kad čuju za makao papigu Jewel koja živi u Rio de Janeiru, kreću prema dalekoj, egzotičnoj zemlji ne bi li pronašli Jewel i spasili vrstu od izumiranja. Ubrzo po dolasku otima ih grupa krijumčara životinja. Jewel pomaže Bluu pri bijegu, a Blu mora smoći snage naučiti letjeti i nadmudriti otmičare te se vratiti Lindi.“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.