Večeras humanitarni koncert ‘Pjesmom protiv nasilja’

Plakat_koncert_Udruga_HERA_sportska_dvorana_Dan_zenaPovodom Međunarodnog dana žena Udruga HERA Križevci u suradnji sa Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije te Gradskim društvom Crvenog križa Križevci organizira humanitarni koncert “Pjesmom protiv nasilja”, koji će se održati u školsko-sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima, s početkom u 18 sati. U raznolikom programu će nastupiti sljedeći glazbenici: Goran Karan, Miroslav Evačić, Mirko Švenda Žiga, TS Begini, Teo Golub, TS Cure iz centra, TS Žute dunje, Igor Drvenkar, TS Nova nada, TS Garavuše, Klapa Zrinski i TS Od srca do srca. Sredstva od prodaje ulaznica po cijeni 20 kuna namijenjena su radu SOS telefona i Savjetovališta za žrtve nasilja. Pokrovitelji koncerta su Grad Križevci i Koprivničko-križevačka županija.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Tko je popalio lovu!?
Tko je popalio lovu!?

Sada se već postavlja ozbiljno pitanje, jel je netko popalio lovu od Humanitarnog koncerta u križevačkoj sportskoj dvorani? Izvještaji objavljeni u medijima i na stranicama grada bili su različiti, pa su sa gradskih stranica ubrzo skinuti, jer je tako navodno naredio sam gradonačelnik “da se ne unosi zabuna” među građane. Gdje je razlika love od navodnih 19 600,00 kuna do 12 800,00 koliko su “priznali”. Da li netko zna tko je bio organizator, HERA, Crveni Križ, Grad Križevci, Županija… ? Zna li možda netko, tko je kupio, brojio i odgovarao za prikupljena sredstva?

Koko Bill
Koko Bill

Evo konačno uspjeh naših komentara, proradila guza i na stranicama Grada objavljeni financijski pokazatelji humanitarnog koncerta.

franjo zlatnousti
franjo zlatnousti

A kog bi vi vraga hteli, pak su ljudi imali troškove ne očekujete valjda da ih podmiri netko iz svojeg džepa. A kakav bi to humanitarni koncert bil u Križevcima a da si ne pomognu malo i ovii “humani ljudi” koji su zdušno podržali koncert udruge invalida prošlu subotu. VI crveni kmeri pitajte se Nadu Šegrt koliko su si penezof međusobno podijelili prije nego što su išli brojiti…

Smiljko Tić
Smiljko Tić
Ti crveni isti si ko i svi crveni, nikak da skužite taj novi sustav, vi bi se sad na pozornici ku*čili i pričali svekolikom pućanstvu o tome koliko para se prikupilo na humanitarnom koncertu, ak` je humanitaran onda je humanitaran i kaj sad poslije ima tko kaj pitat za pare kioje je dal u humanitarne svrhe. Dakle dal si lovu za kartu ak si htel, ako nisi nitko te na to nije teral, onaj koji treba dobiti pomoć mora biti zadovoljan s onim kaj dobi jer se i tak za to nije zmučil… I evo kaj sad ti na primjer… Više »
CrKveni kmer
CrKveni kmer
E sad me nešto zanima, bio sam na humanitarnom koncertu Udruge invalida Križevci u Velikoj dvorani Hrvatskog doma, na kraju koncerta je na pozornicu izašao gospodin Gatarić zahvalio se izvođačima i rekao kako je prikupljeno 3500,00 i nešto sitno kuna. Bio sam i na velikom humanitarnom koncertu u Sportskoj dvorani koji je organizirao i Gradski Crveni križ, na kraju koncerta nitko nije rekao niti riječi o tome koliko je sredstava prikupljeno, niti koliko je ulaznica prodano, što je po meni bila obaveza Crvenog križa koji je prikupljao sredstva prema onima koji su došli na koncert. Danas čitam u Podravskom listu… Više »