Svečanost križevačkog sporta: Proglašeni najbolji sportaši Križevaca

Izbor_najboljih_sportasa_Krizevci_2013_1Rukometašica Mlinara Ines Grbus i tjelograditelj fitness kluba Body Fit Danijel Miklečić proglašeni su danas u gradskoj vijećnici na svečanosti križevačkog sporta najboljim sportašima Križevaca u 2013. godini. Ona je najbolja križevačka rukometašica i vježba djevojčice u klubu, a on je lani osvojio zlatnu kolajnu u mješovitom paru i srebrno odličje u kategoriji do 74 kg na Europskom prvenstvu u Moldaviji. Miklečiću je to peti naslov najboljeg križevačkog sportaša, a Ines Grbus je prvi puta proglašena najboljom sportašicom. Najbolja momčad grada je Motociklistički klub Križevci, a kod žena taj je naslov pripao atletskoj ekipi Križevaca. Za najperspektivnije sportaše grada proglašeni su karatašica KTC-a Klara Katavić i član Streljačkog kluba Križevci 1252 Domagoj Krulić. Za najuspješnijeg trenera u prošloj godini izabran je Zvonko Jagušić iz SK Križevci 1252, a zaslužni sportski djelatnik je Mladen Klasić iz AK Križevci.

Izbor_najboljih_sportasa_Krizevci_2013_2Priznanja su primili i nominirani za perspektivnog sportaša Mihael Kump iz MK Križevci i Bruno Katavić iz KK KTC, za najboljeg sportaša Fabijan Brčić iz TK Radnik, Luca Tommasini iz MK Križevci i Rudolf Kralj iz AK Križevci te momčad AK Križevci. Posebna priznanja za postignute rezultate dodijeljena su križevačkom maratoncu Mariju Evačiću i atletičarki Eli Šimunčić. Dodijeljeno je priznanje tvrtki KTC za veliku potporu u provedbi svih programa gradske Zajednice športskih udruga. Svečanost križevačkog sporta upriličila je gradska ZŠU pod gradskim pokroviteljstvom. U glazbenom dijelu programa nastupio je daroviti križevački gitarist Luka Lovreković.

Najbolje naše sportaše pozdravili su na početku predsjednik ZŠU Josip Šikić i gradonačelnik Branko Hrg, a nagrade su, uz njih, istaknutim križevačkim sportašima još dodijelili župan koprivničko-križevački Darko Koren i tajnik Zajednice sportova županije i proslavljeni petorostruki atletski olimpijac Branko Zorko. Uime nagrađenih zahvalio se zaslužni sportski djelatnik Mladen Klasić. Uz sportska priznanja, nagrađenima su dodijeljeni i pokloni tvrtke Fotex iz Nedeljanca i cvjetni buketi cvjećarnice Latica Sima.(mn)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.