U pripremi nova sezona lokalne mininogometne lige ‘Dobrosusjedski odnosi’

Mininogometna_liga_Dobrosusjedski_odnosi_1119903_1404890116401429_1213098400_oOve je godine od travnja do rujna u Križevcima odigrana prva sezona Križevačke minininogometne lige simpatičnog naziva “Dobrosusjedski Odnosi“, u kojoj se deset momčadi susrelo dvokružnim sustavom, svaka od njih sa specifičnim domaćim terenom. Najboljih šest momčadi nastupilo je u play-off završnici, koja se održala na igralištu s umjetnom travom pokraj križevačkih bazena, popularnom “Bukvićevom”, uz veliki odaziv publike. Pobjednik prvog izdanja mininogometa u Križevcima bila je ekipa Čiga iz Svetog Petra Orehovca i tako stekla pravo sudjelovati u završnici za prvaka Hrvatske u mininogometu 2014. godine. Finalist Btk Križevci i trećeplasirana momčad Helene i Glogovnice također će nastupiti na državnom mininogometnom natjecanju u borbi za Hrvatski kup.

Mininogometna_liga_Dobrosusjedski_odnosi_DSC05669Najbolji igrač sezone bio je Matija Lepčić iz pobjedničke momčadi Čige, najbolji strijelac bio je Mario Miklin iz momčadi Helene & Glogovnice koji je postigao čak 34 pogotka u 22 utakmice dok je Tomislav Švagelj iz istoimene ekipe proglašen najboljim vratarom.
– Okrećemo se organizaciji nove sezone u nadi da nam se priključi još više momčadi. Reakcije ljudi iz Križevaca i okolice su pune hvale i daju nam veliku podršku u samoj ideji pokretanja lige jer Križevcima je tako nešto trebalo, a to su ujedinili “Dobrosusjedski Odnosi“, istaknuo je Alen Miholić, predsjednik Mininogometnog Kluba Gračina, organizator ovog natjecanja u Križevcima.

Mininogometna_liga_Dobrosusjedski_odnosi_DSC05807 Mininogometna_liga_Dobrosusjedski_odnosi_logo

20 godina CSF
Vezano
2 komentara

Komentari su zatvoreni.