Klara i Bruno Katavić izvrsni u Đakovu

Karate_klub_KTC_Krizevci_Klara_Katavic_2Na međunarodnom turniru „Zlatni dukat Slavonije“ nastupili su karatisti križevačkog Karate kluba KTC Bruno i Klara Katavić i pokazali vrhunsku formu, osvojivši ukupno četiri medalje. Klara Katavić se odmah u 1. kolu susrela s favoritkinjom turnira, seniorskom viceprvakinjom Hrvatske u teškoj kategoriji, koju je uspjela šokirati atraktivnim nožnim tehnikama i na kraju pobijediti 3:0.
– Klara je odlučila zadovoljiti svoju znatiželju da vidi kako je boriti se sa „velikim curama“ pa se je prijavila u apsolutnu kategoriju seniorki, istaknuli su iz uprave kluba, napomenuvši da su čestitke za tu borbu stizale iz cijele Hrvatske budući da su se borbe mogle pratiti uživo putem interneta. Križevčanka je na kraju osvojila brončano odličje izgubivši u polufinalu od predstavnice Bosne i Hercegovine. U kategoriji juniorki Katavić je također osvojila brončano odličje.

Karate_klub_KTC_Krizevci_Bruno_Katavic_1Bruno Katavić je u kategoriji kadeta osvojio zlatnu medalju, a vrijedi istaknuti da je u finalu svladao predstavnika Bosne i Hercegovine rezultatom 7:0. Uspješan niz borbi je nastavio i u kategoriji juniora gdje mu je finale izmaklo u posljednjoj sekundi polufinalnog susreta pa se morao zadovoljiti brončanim odličjem.
Mladi karatisti KTC-a svoje sljedeće borbe najavljuju na domaćem terenu – u nedjelju 24. studenog na prvom turniru „Križevci Open“. Iz uprave kluba pozivaju sugrađane na podršku mladim sportašima i uživanje u atraktivnim borbama.

20 godina CSF
Vezano
5 komentara

Komentari su zatvoreni.