Učenici COOR-a obilježili Tjedan cjeloživotnog učenja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA„Mi smo aktivni članovi lokalne zajednice“ je skup aktivnosti kojima su učenici i učitelji Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci obilježili 7. Tjedan cjeloživotnog učenja. Cilj im je bio osvijestiti koliko aktivni i korisni mogu biti u lokalnoj zajednici i na oko malim djelima. Kako navode u priopćenju za javnost, kroz navedene aktivnosti dodatno su razvili svijest o pripadnosti lokalnoj zajednici, zemlji i Europi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUčenici 2., 3. i  4. razreda s učiteljicama Sanjom Kozarić i Renatom Vivek Božić su vrtićancima Gradskog vrtića poklonili prigodne pjesmice i izradili im pčelice. Učenici 5. i 7. razreda s učiteljicom Mirjanom Vrdoljak posjetili su Samostan sestara Bazilijanki, briga za starije i također im poklonili pjesmu i izradili im poklone.

COOR_Krizevci_20131004_102415Učenici 6. i 7.  razreda s učiteljicama Mihaelom Brkić i Ivanom Duginom izradili su straničnike koje su poklonili Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ Križevci. Učenici P.O.O.S. 14-17. godina s učiteljem Alenom Vitanovićem te učiteljicama Snježanom Mergon i Kristinom Kranjčević posjetili su Reciklažno dvorište u Cubincu Komunalnog poduzeća te ponijeli radove izrađene od materijala iz kutije s narančastim poklopcem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU Centru je učitelj Darko Radaković pripremio predavanje „Mi smo članovi EU“ za učenike 5., 6. i 7. razreda i P.O.O.S. 14-21  godine, a Centar su posjetili gimnazijalci 2., 3. i 4. razreda s profesoricom Sanelom Štubelj koji su upoznali učenike P.O.O.S. 7-11 godina te dobili poziv pridružiti im se u projektu „Prijatelji volonteri“.

COOR_Krizevci_2013-10-01 10.09.34

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.