Križevci: Prometna nesreća s poginulom osobom

krizevci-vozac-19-opela-se-sudario-s-passatom-i-poginuo-900x600-20131039-20131002082131-e99b718c6449b8f616f3f80e840071c7Noćas, 1. listopada, oko 23 sata u Križevcima u prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač automobila L.V. (1994.) iz Križevaca.

Nesretni je vozač upravljao automobilom Opel Corsa križevačkih registracijskih oznaka, Ulicom branitelja Hrvatske u smjeru Ulice Frana Supila. Vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišao automobil VW Passat križevačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala vozačica D.V. (1991.), te su se automobili sudarili prednjim lijevim stranama.

Vozač L.V. je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Vozačica D.V. je teže ozlijeđena, a putnik u njezinom vozilu T.G. (1982.) je lakše ozlijeđen. O prometnoj nesreći biti će podneseno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

20 godina CSF
Vezano
10 komentara
  1. Aspro piše:

    Više neće ugrožavati sigurnost u prometu.Šteta je mladog života ali zamalo je odnio još dva….da,mladi vozači,pamet i oprez!Autoškole i instruktori,učite ljude voziti defanzivno bez obzira na njihov mentalni sklop,isplatiti će se!

  2. Ivan Stjepanović-Grga piše:

    Zalosno..da samo u ovoj godini u toj ulici poginulo vec dvoje ljudi..Kaj vlast poduzima?NIsta..dok ekipa vozi trke kroz spmenutu ulicu policija progleava kroz prste pojedinim “vozacima”..Ulica je ko stvorena da se utrkivaju kroz nju..Pa gospodo nije najidealnije rjesenje,ali postavite na barem tri mjesta lezece policajce..I da zalosno je da bude ovo sad aktualno tjedan dana..(danas su npr postavili radar na kraju ulice)..i kolko ce to trajati??tjedan dana??i..??opet sve po starom..trke ce se nastavit..ljudi ce ginut..i nikome nista..Svaka cast vlasti,policiji i svim nadleznim sluzbama ovog grada i drzave!!! I za kraj..najiskrenija sucut obitelji Vrbancic..

    1. Tomo piše:

      istina, za tjedan dana opet sve isto nažalost.. i ja sam par puta na toj istoj cesti zbog nepreglednosti i zbog same brzine vozača skoro stradao. Ta cesta nije dobra uopće, Neka se stave ležeći policajci. Definitivno do ovoga ne bi došlo sigurno.

      1. G6 piše:

        ležeći policajci ne mogu spriječiti nekoga tko je naumio vozit trke po gradu…ako ne tamo jurit će ulicu niže…pamet u glavu mladi šoferi!

Komentari su zatvoreni.