Održano natjecanje vatrogasaca u Starim Bošnjanima

Stari_Bosnjani_Sektorsko_natjecanje_vatrogasci_CIMG0833U organizaciji DVD-a Stari Bošnjani, a pod pokroviteljstvom Grada Križevaca u Starim Bošnjanima je u nedjelju 18. kolovoza 2013. održano Sektorsko natjecanje vatrogasaca, na kojem je sudjelovalo sedam vatrogasnih ekipa Sektora Kloštar Vojakovački. Najbolji rezultat u muškoj konkurenciji „A“ imala je ekipa DVD Stari Bošnjani, a drugo mjesto pripalo je ekipi DVD Vujići. U muškoj konkurenciji „B“ najbolji rezultat imala je ekipa DVD Vujići. U konkurenciji žena „B“ prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Stari Bošnjani. U konkurenciji muške djece u dobi od 6-12 godina prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Stari Bošnjani, drugo mjesto osvojila je ekipa DVD Vujići, a treće DVD Povelić.

Stari_Bosnjani_Sektorsko_natjecanje_vatrogasci_CIMG0809Postrojene vatrogasce prije natjecanja je u ime pokrovitelja obišao zamjenik križevačkog gradonačelnika Ivan Vuk. Nakon toga se postrojenim vatrogascima s nekoliko riječi obratio predsjednik vatrogasne zajednice Ivan Mužić te zapovjednik vatrogasne zajednice Grada Križevaca Slavko Gotić i zapovjednik VZŽ Ivan Matosović. U ime organizatora i domaćina prisutne je pozdravio predsjednik DVD-a Stari Bošnjani Tomislav Katalenić. Pehare i priznanja ekipama je u ime pokrovitelja uručio zamjenik Vuk.

Stari_Bosnjani_Sektorsko_natjecanje_vatrogasci_CIMG0880 Stari_Bosnjani_Sektorsko_natjecanje_vatrogasci_CIMG0888 Stari_Bosnjani_Sektorsko_natjecanje_vatrogasci_CIMG0877

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.