Kodul u petak, Toastersi i Paso u subotu na 7. Skaville Festivalu

skaville_450Bliži se sedmo izdanje Skaville Festivala, jedinog u regiji koji je orijentiran prema ska ritmovima. Skaville i dalje nudi besplatno kampiranje uz festivalsku ulaznicu, a ove godine predstavlja novi Skaville Selektor Bar, gdje posjetitelje očekuje 0-24h morska zabava i muzika, cijene hrane i pića biti će najniže dosada i odudarati će od većine skupih festivala, izlazak na more je u sklopu kampa, zagarantirano je kupanje i vrhunski izvođači uz prekrasan pogled na grad Šibenik. Ovogodišnju postavu izvođača koji će od 24. do 28. srpnja u kampu Martinska kraj Šibenika uveseljavati publiku svojim nastupima čine:  Kodul, The Toasters, Pannonia Allstars Ska Orchestra, The Bankrobbers, Killo Killo Banda, Yellow Spots, Hannibal seLecter, Baga Sound, JD Littlehead & Desmond Schleker, Nite Club Boss, DzonSkaVolta i Bass Matters.

Skaville_Festival_Martinska_SibenikOd događanja po festivalskim danima, organizatori ističu otvaranje nove festivalske pozornice i kampa u srijedu, Skaville Selektor Bar otvorit će DzonSkaVolta kao resident festivala, u četvrtak pristižu na glavnu pozornicu Baga Sound i Hannibal seLecter dok bendovi tradicionalno nastupaju u petak i subotu prema sljedećem rasporedu: The Bankrobbers, Killo Killo Banda, Kodul (petak, 26.7.); Yellow Spots, The Toasters, Pannonia Allstars Ska Orchestra (subota, 27.7.).

7_Skaville_Festival_Martinska_Sibenik_CroatiaUlaznice za 7. Skaville Festival mogu se kupiti putem online pretrodajnog servisa Entrio.hr te na prodajnim mjestima, a organizatori ističu i povoljnu festivalsku kartu za samo 210 kuna uz koju se dobiva i besplatno kampiranje. Dnevne ulaznice će biti dostupne samo na festivalskom ulazu, srijeda i četvrtak za 50 kuna, dok će ulaznica za petak, odnosno subotu koštati 100 kuna. Željni uživanja u festivalu i u petak i u subotu platit će za to ulaznicu 180 kuna. Za kraj, organizatori još jednom pozivaju sve ljubitelje ska / rocksteady / reggae / punk / 2tone / world music / latino / patchanka ritmova na jedan od najplesnijih festivala na Jadranu, uz poruku – Šibenik goes Ska!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.