Za vikend međunarodni rukometni turnir veterana

U Križevcima se od 8. do 10. veljače održava 4. Veteranski rukometni turnir „Križevci 2013.“ pod pokroviteljstvom poduzeća KTC i Grada Križevaca. Budući da se očekuje dolazak šest ekipa u ženskoj i osam u muškoj konkurenciji bit će ovo do sada najbrojniji turnir, što potvrđuju i riječi jednog od organizatora, Mladena Horvata:
– To je kruna dobrih odnosa rukometnih veterana iz Križevaca s ostalim ekipama sa kojima se druže i natječu na nekoliko turnira godišnje u više gradova bivše države.

Od ženskih ekipa dolazak su najavile Petrinja, Velika Gorica, Trogir, Ivanić Grad, Samobor i slovensko Kočevje, dok se u muškoj konkurenciji očekuju Novi Sad iz Srbije, Boka iz Crne Gore, Škofje Loka iz Slovenije, Nova Gradiška, Osijek, Senj te domaćini veterani KTC-a. Turnir počinje u petak u 14 sati s nastavkom u subotu od 11 sati, dok se finalne utakmice igraju isti dan od 17 sati. Ulaz će biti slobodan, pa organizatori pozivaju sve rukometne i sportske poklonike da dođu i uživaju u majstorijama nekadašnjih prvoligaških igrača, bivših reprezentativaca i sudionika Lige prvaka.

Ovim turnirom križevački veterani žele dati doprinos promicanju rukometne igre diljem Hrvatske i regije, te Križevaca koji je posljednjih godina izrastao u rukometni grad, posebno zahvaljujući vrhunskoj prvoj ekipi KTC-a, koja se plasirala u 1. Hrvatsku rukometnu ligu gdje igra na visokoj razini i nalazi se u gornjem dijelu tablice. Doprinos daje i druga ekipa KTC-a, koja se vrlo uspješno natječe u 3. Hrvatskoj rukometnoj ligi i svake godine izbaci nekog igrača za prvu ekipu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.