SDP-ovci objavili imena kandidata za lokalne izbore

KOPRIVNICA – Podravsko-prigorski SDP na konvenciji u Koprivnici najavio je i službeno svoje kandidate za općinske načelnike, gradonačelnike i župana na predstojećim lokalnim izborima.
– Konkretno za Podravinu i Prigorje to znači da nakon četiri godine mirovanja, a mirovanje uvijek znači stagnaciju, vrijeme je da Koprivničko-križevačka županija iz pasivnog korisnika državnog proračuna postane županija partner, koja će svojim projektima na neki način izazivati i Vladu RH i europske fondove da s velikim veseljem prihvaćaju naše projekte, a ne da se moramo hvaliti jesmo li nešto uspjeli izmoliti, izlobirati, je li nam netko nešto dao zato što je nekome nas bilo žao, rekao je predsjednik i kandidat za budućeg župana Darko Ledinski.

On je tako najavio partnerstvo naše županije i Vlade na realizaciji Regionalnog centra za gospodarenje otpadom, u gradnji Podravskog ipsilona i drugog kolosijeka želježničke pruge Rijeka – Botovo, te u razvoju modela poljoprivrede kojega će nositi Podravka.
Na stranačkoj konvenciji u Koprivnici bio je i predsjednik stranke, premijer Zoran Milanović no lokalni novinari nisu imali prilike pitati ga o lokalnim temama. (RKC)

Vezano

Komentari su zatvoreni.