Križevački kuglači se ‘ispucali’ u Zaboku

Svu silinu frustracija sakupljenih prosipavanjem bodova u posljednjih nekoliko kola, križevački kuglači istresli su u Zaboku u utakmici 8. kola 3. HKL. Teško su pritom stradali kuglači domaćeg KK „Zabok“. Zabočani, iako nešto oslabljeni ove sezone, i dalje su vrlo opasna i neugodna ekipa, međutim protiv ovako raspoložene „Elektre“ nisu imali niti trunke izgleda. 

Utakmicu su otvorili Šimatović i Posavec i obojica sa srušenim 531 čunjem sigurno osvojili po poen. Zadržavanje prednosti od 51 čunja bilo je pod upitnikom jer je „Zabok“ u srednjem bloku nastupio s dva vrlo perspektivna juniorska reprezentativca. Svaku zabrinutost vrlo su brzo otklonili Knapić i M. Kirin. Knapić (549) je nakon dugo vremena pokazao odličnu igru i osvojio poen. Nešto teži zadatak imao je Kirin, koji je s izvrsnih 554 bio tek za čunj slabiji od protivnika. Prednost koja je tada skočila na 68 čunjeva ujedno je i ugasila sve nade domaćina. D. Kirin (539) i Horvat (508) bez većih su iznenađenja završili posao i sigurno priveli utakmicu kraju.

„Elektraši“ su u utakmici koja je dobivena rezultatom 7:1 (3212 : 3100) postigli i najviši ekipni rezultat 8. kola,  a nadamo se da je ovom utakmicom ujedno i završena serija nes(p)retnog gubljenja već osvojenih bodova. Rezultati svih utakmica 8. kola objavljeni su ovdje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.