‘Žapci’ u subotu u 1/8 kupa ‘Krešimir Ćosić’ protiv Kvarnera 2010

KRIŽEVCI – Iako je prvenstvena pauza, košarkaši Križevaca ne miruju već se pripremaju za Kup Krešimira Ćosića i nastavak premijerne sezone u A1 ligi. Jesenski dio prvenstva, križevački ‘žapci’ završili su s pet pobjeda i isto toliko poraza. Nakon i više nego odličnog početka premijere u A1 ligi – pobjedama protiv momčadi Zadra i Splita, u redovima Križevčana osjetio se lagani pad.
– Malo načeti ozljedama i, ono što sam već više puta i istaknuo, nemogućnošću, pravog, dobrog treninga, malo smo pali u završnici tog prvog dijela i možda izgubili te dvije utakmice koje nismo planirali. Ali, čvrsto stojimo na sredini tablice i dalje je plan onaj isti, ne mijenjamo ga svaki čas, koji smo zacrtali na početku, a to je ostanak u A1 ligi i mislim da smo mi na putu toga,  rekao je strateg ‘žabaca’ Tihomir Bujan.

Već u subotu košarkaši Križevaca odlaze u Rijeku gdje igraju utakmicu osmine finala Kupa Krešimir Ćosić protiv momčadi Kvarnera 2010. Protiv Riječana igrali su utakmicu u petom kolu prvenstva i pobjedili, iako ne lako, dodao je Bujan. Napominje da ni ova kup utakmica neće biti lagana.
-Sada smo u jednoj hendikep situaciji, a to je da nam nedostaje Grgat, da nam nedostaje Žitko, da je i Glavinić ozlijeđen, tako da ćemo jednostavno vidjeti s kojim sastavom ćemo uopće ići na susret sa njima, ali da se predati nećemo, to je sigurno. Odigrat ćemo što bolju utakmicu i dati priliku možda nekim igračima koji do sada nisu igrali, rekao je Bujan.
Hoće li se i koliko mijenjati roster Križevčana, Tihomir Bujan nije želio ništa konkretno reći, osim da su u tijeku određeni razgovori. No sve je to, kako je rekao Bujan, daleko od bilo kakvog ozbiljnog i konkretnog novog imena košarkaškog kluba Križevci. (RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.