Izvršni direktor Sportskih igara mladih vozi bez dozvole

Loš primjer – Tihomir Gudić iz Križevaca kao da ne mari za kazne. Križevčanin je zadnji put u takvoj vožnji ulovljen u Koprivnici. Na Općinskom sudu kažnjen je s godinu dana uvjetnog zatvora

Tihomir Gudić (37) iz Križevaca, izvršni direktor i zamjenik predsjednika Sportskih igara mladih, na Općinskom sudu u Koprivnici kažnjen je s pet mjeseci zatvora, uvjetno na godinu dana, zbog toga što je vozio automobil u vrijeme kada mu je bila oduzeta vozačka dozvola, a oduzela mu ju je PU karlovačka. Jednogodišnja zabrana trajala mu je do ove subote, no policija ga je za upravljačem osobnog automobila marke VW Passat zaustavila još 15. svibnja na Križevačkoj cesti u Koprivnici. Gudić je u  postupku rekao da se osjeća krivim i zatražio je da ga se novčano kazni, no to mu nije prošlo. Branio se da se vraćao s puta u Srbiju, a njegov je vozač morao ostati u Iloku pa nije imao izbora nego voziti sam, iako je bio svjestan da time čini kazneno djelo.

Općinsko državno odvjetništvo tražilo je da se Gudiću izrekne dulji uvjet jer je usto i prebrzo vozio, ali sud je to odbio.
Iz PU karlovačke priopćili su da je Gudiću izrečena jednogodišnja zabrana upravljanja vozilima B kategorije jer je 28. travnja prošle godine, vozeći Toyotu na autocesti Zagreb – Rijeka, prekoračio dopuštenu brzinu kretanja te upravljao automobilom bez dozvole jer mu je, gle čuda, ona već bila oduzeta. Tada je Gudić kažnjen i novčanom kaznom.

Iako smo ga u više navrata pokušali dobiti na mobitel, Gudić nam se jučer nije javljao.
Križevčanin je zadnji put u takvoj vožnji ulovljen u Koprivnici. Na Općinskom sudu kažnjen je s godinu dana uvjetnog zatvora. (VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.