Pobjedom završili natjecateljsku sezonu

Prošlog su četvrtka juniori KK Radnik u posljednjem kolu regionalne košarkaške lige gostovali kod ekipe KK Rudar-Cimper iz Murskog Središća. Odigravši utakmicu s košarkaškim umijećem na visokoj razini, kao i praktično kroz čitavu sezonu, mladi Radnikovci su uvjerljivo pobijedili rezultatom 48:92 (22:50).
Juniori Radnika u regionalnoj su ligi doživjeli tek jedan poraz, u Varaždinu od ŠK Vindija, no na žalost ove godine na državnu poluzavršnicu idu samo prvoplasirani, KK Podravac iz Virja. Iako je službeni dio sezone završio, Radnikovci nastavljaju s trenerima i prijateljskim utakmicama.

 

Od samog su početka preuzeli stvar u svoje ruke – agresivna obrana, kontre, polukontre, blokade, ukradene lopte, što je rezultiralo s +28 već na poluvremenu, dok je drugi dio susreta bio prilika za igrače s manjom minutažom da pokažu i poneki svoj potez na terenu, što su do kraja susreta svi odlično iskoristili.
Za KK Radnik su igrali: Anđelić J. 2, Vlahović V. 6, Nervo D. 18, Beljo J. 6, Samardžija M. 10, Balint T., Leljak P. 8, Pomper L. 6, Martinčić I. 34, Pavičić D. 2. Trener: Šikić S. Poredak na kraju regionalne lige: 1. KK Podravac Virje, 2. KK Radnik Križevci, 3. ŠK Vindija iz Varaždina, 4. KK Međimurje iz Čakovca, 5. KK Koprivnica, 6. KK Rudar-Cimper iz M. Središća.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.