Rukometni događaj za pamćenje

Prošloga petka i subote u školskoj sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca  se održao prvi turnir veterana i veteranki u rukometu “KTC KRIŽEVCI 2010” u organizaciji veterana rukometnog kluba “KTC” Križevci.  Prvi turnir, pa odmah međunarodni i odmah u ženskoj i u muškoj kategoriji. Ogromni zahvat s 11 momčadi ali mora se reći i ogroman uspjeh. Većina ekipa je ovdje provela 2-3 dana pa im je osim sportskog sadržaja trebalo organizirati smještaj, prehranu  i kulturno društveni sadržaj.

Te ekipe već godinama sudjeluju na raznim turnirima ovakvog tipa, pa i međunarodnim, stoga njihove ocjene i mišljenja imaju posebnu težinu. A ona glase: IZVANREDNO, FENOMENALNO, GOSTOPRIMSTVO “MRAK”, ORGANIZACIJA NATJECANJA ODLIČNA I JEDVA ČEKAMO SLJEDEĆI TURNIR. Tu reakciju smo prenijeli direktoru turnira Alenu Lekiću i jednom od glavnih organizatora turnira Srećku Rešetaru, a oni su osim ponosa i zadovoljstva ipak bili vrsto na tlu te prvo tražili neke propuste. “Ovo nam je prvi turnir, i iako idemo redovito po drugim turnirima nismo mogli predvidjeti sve što organizacija sama zahtijeva”, objašnjava Lekić.

 

Zapravo, predvidjeli smo sve i rasporedili se tako da svatko pokriva svoj dio posla, no kakvo će biti vrijeme tj. snijeg to nismo mogli predvidjeti a on ovaj puta nije bio na našoj strani tako da su nam neke ekipe u zadnji čas otkazale. Inače smatram da smo turnir odradili vrlo dobro i da su dečki iz kluba, i to svi do jednoga, dali maksimalni dio sebe na čemu im od srca zahvaljujem. Gostujuće ekipe su bile odlične, atmosfera i na terenu ali i u tom, za nas najvažnijem, “trećem poluvremenu” i više nego fantastična. Zahvaljujem još jednom svim sudionicima turnira i svim ljudima koji su pomogli da ovaj turnir uspije.

U kategoriji žena pobijedila je ekipa “Trešnjevke” iz Zagreba, 2. mjesto je zauzela Petrinja, 3. Velika Gorica, a 4. Cerna .
Za najbolju igračicu proglašena je Sanja Karamatić (“Trešnjevka”), za najbolju golmanicu Biljana Ivošević (V. Gorica) i za najboljeg strijelca Dubravka Važanić također iz “Trešnjevke”.

U kategoriji muškaraca pobjednik je “Maksimir”, 2. Petrinja, 3. “KTC”, 4. “Pavleki”, 5. Osijek, 6. 021 Novi sad, 7. Samobor.
Titulu najboljeg igrača ponio je Vladimir Merkeš iz “Maksimira”, najboljeg vratara Mato Vujnović (Petrinja) dok je najbolji strijelac iz domaćeg sastava Dragutin Miklečić (15 golova, “KTC”)
 
U svečanom dijelu, nagrade i priznanja je dijelio i svim sudionicima čestitao na odlično obavljenom poslu Siniša Katavić, iz tvrtke glavnog sponzora turnira. U glazbenom dijelu u petak gost je bio DJ iz Zagreba, a u subotu “Petica band” iz Bjelovara.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.