U Đurđevcu sutra 3. Županijski sajam poslova

Sutra će se po treći put održati Sajam poslova Koprivničko-križevačke županije. U sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu pružit će se prilika nezaposlenima da saznaju koja se radna mjesta nude, školama da predstave obrazovne programe za zvanja, a poslodavcima da prikažu svoje tvrtke i iskažu potrebe za djelatnicima. Od prvog okupljanja održanog u koprivničkom Učilištu, preko drugog u križevačkom Centru Stari javor kada se odazvalo po 20-ak poslodavaca i oko 600 posjetitelja, Sajam budi sve veći interes kako gospodarstva, tako i učenika i onih koji traže posao. To zorno potvrđuju i podaci organizatora, Područne službe Zavoda za zapošljavanje.

– Na sajmu će sudjelovati 39 poslodavaca, sedam obrazovnih institucija i devet partnera, dakle 55 sudionika će se predstaviti na ovom, 3. sajmu poslova u Đurđevcu, najavila je pročelnica Jadranka Čapalija.

 

Otvorenje Sajma najavljeno je za 10,30 sati, a pola sata kasnije počet će prezentacija mjera aktivne politike tržišta rada odnosno sufinanciranje zapošljavanja od strane HZZ-a. Rasprava za okruglim stolom o mogućnostima obrazovanja odraslih na području županije počet će u 13 sati u đurđevačkom Domu kulture, a sve do zatvaranja u 16 sati poslodavci, škole i partneri u sportskoj će se dvorani predstavljati na štandovima i plazma ekranima, zainteresirani pisati a tvrtke primati prijave za posao, dok će na sedam velikih panoa biti popisana sva slobodna radna mjesta u Podravini i Prigorju. Za dolazak nezaposlenih iz Križevaca osiguran je jedan, a iz Koprivnice dva autobusa. Za učenike pak predviđeno je šest buseva, tako da uz one koji će na sajam doći u svojem aranžmanu, organizatori u Đurđevcu očekuju oko tisuću ljudi.

Vezano

Komentari su zatvoreni.