Križevački kuglači sigurno i do treće pobjede u nizu

Kuglačima križevačke "Elektre", pauza u sezoni je poprilično godila. I dok su se u prvom dijelu mučili u svakoj utakmici, drugi dio sezone donio je pravi procvat u igri Križevčana. U tri odigrane utakmice drugog djela sezone, „Elektraši“ su zabilježili tri velike pobjede uz postizanje najboljeg ukupnog rezultata kola.

U ponedjeljak 16.02. Križevčani su se uputili u Varaždin na utakmicu 17. kola 3. HKL.
Mjesto radnje, prekrasna nova šesterostazna kuglana, napravljena u sklopu sportske dvorane izgrađene za rukometno prvenstvo. Igrači KK "MIV"-a koji su nas dočekali odmah su primijetili naše oduševljenje sjajem nove, treće po redu, Varaždinske kuglane. U nama se uz divljenje istovremeno javila i tuga što mi o takvom jednom objektu u Križevcima trenutno možemo samo sanjati.
Utakmica je donijela i jedan novitet u igri. Nije se igralo po principu 2 protiv 2 već na svih šest staza, odnosno 3protiv 3. Trener Knapić u igru gura prvu trojicu „Elektraša“.
Tkalec,
Knapić i Kadović započinju s "ispipavanjem" nama potpuno nepoznate kuglane.
Logično i rezultat odlazi na stranu domaćina. Međutim, kako je igra odmicala kugle Križevčana bivale su sve preciznije, što je rezultiralo pobjedom Tkaleca (540) i Kadovića (542), dok Knapić (s 521) minimalno gubi protiv domaćeg najraspoloženijeg igrača.
Utakmicu završavaju Horvat, Sanković i Šimatović. Domaćinu, "s vodom u ušima" od dotadašnjeg tijeka utakmice, ne daju niti malo prilike za povratak.
Sva trojica, Horvat (537), Sanković (526) i Šimatović (550) glatko pobjeđuju svoje protivnike za konačnu pobjedu „Elektre“ Križevci 7:1 uz +97 čunjeva. Pobjedom direktnog konkurenta, KK „Elektra“ Križevci i s utakmicom manje preuzima 6. mjesto ljestvice.
Najkorisniji igrač bio je Ivan Šimatović
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.