Dvije prijateljske pobjede križevačkih rukometaša

U sjeni odličnog svjetskog rukometnog prvenstva koje se odigravalo u Hrvatskoj naši križevački rukometaši svakodnevno su odrađivali bazne pripreme i, naravno, zdušno navijali za našu repku. U sklopu priprema dosad su odigrali i dvije prijateljske utakmice i obje su završile pobjedom domaćih igrača.

Prva je utakmica bila protiv rukometaša RK "Moslavine" 2 a u drugoj su "KTC"-ovi rukometaši odmjerili snage s RK "Ivanskom".

RK "KTC" : RK "MOSLAVINA" 2 34:29 (17:12)

Za "KTC" su igrali i postigli pogotke Benković, Neven Predojević 3, Trajkovski 10, Kraljić 1, Petrač 3, Roman Predojević 1, Čorda 5, Slavinić, Kruno Hunjak 4, Pavliček 2, Matija Hunjak 1, Kamenar 3, Augustinčić, Višnjević

RK "KTC" : RK "IVANSKA" 43:32 (19:15)

Za "KTC" su igrali i postigli pogotke Benković, Neven Predojević 8, Trajkovski 9, Kraljić 1, Petrač 3, Roman Predojević 6, Čorda 7, Slavinić, Kruno Hunjak 1, Pavliček 2, Matija Hunjak, Kamenar 4, Augustinčić, Višnjević, Šporer.

Iako su noge i ruke iznimno teške i s loptom se još gotovo i nije radilo, polako se naziru obrisi ekipe s kojom će Križevčani ući u proljetni dio prvenstva.  Nastavljaju s baznim pripremama a sljedeću prijateljsku utakmicu igraju danas u Ivanskoj.

Vezano

Komentari su zatvoreni.