Za Noć vještica gimnazijski Skalloween i ska-koncert


U petak 31. listopada od 20 sati u križevačkom Klubu kulture kreće prva večer godišnjeg programa Gradskog savjeta mladih Križevaca namijenjenog srednjoškolcima pod nazivom "Mladi za mlade". Led probijaju učenici i učenice Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, koji pod nazivom Skalloween spajaju Noć vještica i koncert talijanskog ska benda koji će gostovati na njihovom programu. Gimnazijalci najavljuju najluđe maske ikad viđene u gradu, dobru zabavu uz međurazredne igre te plesnjak za sam kraj – spektakularan koncert 2tone ska veseljaka The Offenders. Ulaz je slobodan za sve križevačke srednjoškolce, dok ostali plaćaju 20 kuna.

Program "Mladi za mlade" namijenjen je svim križevačkim srednjoškolcima kako bi se jednom mjesečno sastajali u prostorijama Kluba kulture te organizirali kreativni program pod okriljem svoje škole. Svrha programa je okupiti srednjoškolce na jednom mjestu, ojačati njihovo zajedništvo i osjećaj pripadnosti društvu te im pružiti mogućnost participiranja u kreativnom izražavanju te aktiviranja u lokalnoj zajednici putem samostalnog organiziranja programa.

Offendersi su skinhead reggae/rocksteady/2tone skupina iz talijanskog grada Cosenze i prava su talijanska 2tone poslastica s tekstovima na engleskom jeziku. Bend se okupio 2005. godine i nakon samo par mjeseci izdao svoj prvi promo nosač zvuka, uključujući svojevrsnu himnu Rudeboys, i tako su počeli svirati po klubovima i festivalima do kraja godine. Hrvatske fanove osvojili su na Skaville Festivalu na otoku Krku, kada su raspametili publiku svojim plesnim ritmovima, što očekuje i Križevčane ovog petka.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.