Plodine u petak otvaraju vrata Križevcima


Portal je još ljetos prvi pisao o krčenju terena oko Čelikovih hala za dolazak trgovačkog lanca Plodine u Križevce. Proteklih mjeseci na oko 2700 četvornih metara taj domaći trgovački lanac iz Rijeke gradio je supermarket koji će za Križevčane biti otvoren ovoga tjedna. Premda nam rukovoditeljica marketinga Plodina Sanja Sukalo nije rekla točan dan otvorenja, doznali smo da će to biti u petak 23. studenoga.

Okoliš oko novoga supermarketa u Tomislavovoj ulici užurbano se uređuje, radovi na parkiralištu koje će prihvatiti oko 140 automobila izvode se danonoćno, a pogled u unutražnjost dućana, naročito navečer, otkriva da su i police u križevačkim Plodinama već pune robe i namirnica namijenjene kupcima.

Kako ističe rukovoditeljica marketinga, "za sam dan otvorenja pripremili smo brojne akcije, povoljne ponude, promocije i poklone za kupce, što podrazumijeva da je i samo otvorenje isključivo usmjereno na potrošače i njihovo zadovoljstvo kupovinom na dan otvorenja ali i ubuduće." Supermarket Plodine u Križevcima zapošljava 45 radnika. To je nakon Koprivnice drugi robni centar Plodina u našoj županiji, a u Križevcima drugi vanjski trgovački centar koji konkurira domaćem KTC-u. Plodine su inače u Križevcima prve zakupile oglasne prostore na rasvjetnim stupovima, nataknuvši reklame na strateška mjesta po gradu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.