Popravni ispit  Andrew Weatherall (UK) u Križevcima 04.05.2007.

Andrew Weatherall, napokon, prvi puta dolazi u Hrvatsku. Nakon otkazanog premijernog nastupa najavljenog za 23.2. u križevačkom Klubu kulture, ovaj proslavljeni britanski DJ 4. svibnja Refreshed stiže na Safehouseov program elektronske glazbe.

Andrew Weatherall je vrhunski DJ, producent i remixer, pionir britanskog acid zvuka i elektronske europske scene. Između ostalog, producirao je Primal Scream te remixirao New Order, Björk i mnoge druge, a valja spomenuti i kako je kao glazbeni producent sudjelovao u kultnom britanskom filmu "Trainspotting" čiju je glazbu i potpisao.

Karijeru je započeo uz Paul Oakenfolda na "Hallelujah" remixu od Happy Mondaysa, ali se ubrzo oprostio s Paulom te samostalnim koracima ušao u indie rock i acid house vode Manchestera. Većinu svojih izdanja Andrew objavljivao je za legendarnu etiketu Warp, a i sam je vlasnik etiketa Emissions i Rotters Golf Club.

Od odgođenog križevačkog happeninga Weatherall naravno nije sjedio prekrštenih ruku, nego je osim čestih DJ bookinga diljem svijeta sa suradnikom Keith Tenniswoodom, popularnim Radioactive Manom, radio na albumu Two Lone Swordsmen "Wrong Meeting" koji izlazi 23.4.

Kao support DJ-i nastupaju Frajman, Luka, Sergej i Savage&Domagoj (back2back), a ako vam se line up čini predug za dobar party, mi ćemo vam odgovoriti organiziranim after hours sessionom do ranih popodnevnih sati, u podrumu pizzerie Mrak samo par stotina metara od Kluba kulture.

Ulaznice u pretprodaji iznose 100 kuna, dok će na dan koncerta biti 120 kuna.

Pretprodaja ulaznica:
Križevci – Klub kulture, Mažuranićev trg bb
Zagreb – klub Fanatic, Ribnjak 26
Međimurje i Varaždin – caffe bar OZ, Bana Jelačića 6, Mursko Središće
Koprivnica – Vedran, 0989606436
Osijek – Tomo, 0981667604

Ulaznice kupljene u pretprodaji za raniji event vrijede i bit će zamijenjene za nove prilikom ulaska u klub, a za one koji nisu u mogućnosti posjetiti jedno od ovih pretpradajnih mjesta, informacije i dogovor na info@safehouse.hr.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.