Održano županijsko natjecanje iz matematike u Križevcima

Prošlog petka u Ljudevita Modeca u Križevcima održano je županijsko natjecanje mladih matematičara osnovnih i srednjih škola Koprivničko-križevačke županije. U kategoriji osnovnoškolaca, Križevčani su osvojili zapažene rezultate. Kod 4. razreda 1. mjesto osvojio je Mirano Tuk (OŠ Ljudevita Modeca), 6. mjesto Matija Zorko (OŠ Ljudevita Modeca) i 9. mjesto Filip Anđelić (OŠ "Vladimir Nazor").

Kod 5. razreda 3. mjesto osvojio je Krunoslav Haramina, 4. mjesto Tomislav Vlahek i 9. mjesto Helena Orehovački, svo troje iz OŠ "Vladimir Nazor". Kod 6. razreda 1. je Luka Črneli, a 2. Andrija Vrhovec, oba iz OŠ "Vladimir Nazor", dok je Damjan Tkalec iz iste škole osvojio 6. mjesto. Kod 7. razreda 3. mjesto osvojila je Monika Švogor (OŠ Ljudevita Modeca), 5. mjesto Filip Plavec iz Gornje Rijeke, a 9. je Andrija Prelec iz OŠ Ljudevita Modeca. Kod 8. razreda 1. je Iva Subotičanec, a 2. Ivan Čančarević iz OŠ "Vladimir Nazor", dok je Goran Radić iz Kalnika četvrti.

Srednje škole natjecale su se u dvije kategorije, A za matematička usmjerenja i B za opća i jezična. U A-kategoriji prva mjesta osvojili su križevački gimnazijalci pod mentorstvom prof. Ratka Viška: Michael Hasanec (1. razred), Jakob Vukalović (2. razred), Ivana Kušec (3. razred) i Karlo Jež (4. razred).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.