[FOTO] GranFondo Križevci – svi su sretno stigli u cilj

Samo pohvale dobili su organizatori utrke GranFondo Križevci od biciklista iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Mađarske i Poljske koji su se jučer natjecali na dvije zahtjevne dionice križevačkim krajem. “Sve je prošlo u najboljem redu, najvažnije je da se nitko nije ozlijedio. Mala smo ekipa i ovo je tek druga godina da organiziramo utrku, ali zadovoljni smo odazivom. Moramo zahvaliti svim sponzorima, kao i vatrogascima i volonterima koji su osiguravali stazu i usmjeravali bicikliste“, rekao nam je Robert Jurišić iz organizacijskog odbora utrke.

Dugu stazu Veliki Granfondo završio je 91 natjecatelj, a najbrži Igor Kopše iz Slovenije, koji je 103 km prošao za 2:28. Četiri minute kasnije u cilj je ušao Koprivničanac Jan Tisaj iz BK Rotor, a odmah za njim i Dražen Strugar iz BK Storm. Prva od žena na dugoj stazi je Andrea Heged iz BK Maraton Beciklin, druga Katja Nežmah iz UP Cycling Teama i treća Kristina Koter iz Ocean Orchids Cycling Teama.

Dionicu Mali Granfondo dugu 73 km završila su 72 biciklista, prvi u cilj su stigli Denis Bogović i Ivan Marojević, za 1:46, te dvije minute kasnije Rok Mlakar Berger. U ženskoj konkurenciji prva je Zlatica Pernjak, druga Ivana Horvat i treća Marijana Marić. U utrci su, na obje dionice, sudjelovali i križevački biciklisti rekreativci.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno