Najbolji križevački kvizaši odmjerili snage na 31. Pub inKVIZiciji

Sedam timova znalaca odmjerilo je svoje snage u petak na najdugovječnijem križevačkom kvizu Pub inKVIZiciji u caffe baru “Bull 23”, koji već trideset prvi put organizira udruga P.O.I.N.T., a pripremaju i vode Sergej Novosel Vučković i Sandro Novosel. Pobjednik se ovaj put na najviše postolje popeo kroz ušicu igle jer su prve četiri ekipe po bodovima bile vrlo blizu.

Ipak, najuspješniji su bili veterani pod nazivom Klub 250+ u sastavu Goroslava Tkalec, Tomislav Tkalec, Ratko Matić i Željka Kržek-Novosel koji su točnim odgovorima zaradili 24 od mogućih 38 bodova. Za vrat su im puhale čak dvije ekipe s po 23 osvojena boda i organizatori su ih, umjesto s pisanicama, nagradili poštedom od pripetavanja pa drugo mjesto dijele Alberti (Jelka Vukobratović, Josip Berend, Igor Kudeljnjak i Krešo Prevarić) i tim pod nazivom Ravnalica i frendići (Gordana Juran-Ratković, Gordan Pavlinušić, Branimir Ratković i Ivan Mušlek). Treće mjesto s osvojenim 21 bodom zauzeli su Neki tam u sastavu Mislav Podolski, Damir Horvat, Marijan Nemec i Ivan Kovačec.

Nagrade su osigurali OPG Denis Bužić, Pučko otvoreno učilište Križevci i Caffe bar “Bull 23”. Sljedeće izdanje Pub inKVIZicije najavljeno je za svibanj u sklopu programa 19. Culture Shock Festivala.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.