Križevčani u nedjelju ugošćuju Metkovce – poziv svima, neka vide da nas ima

Pet kola je preostalo u Ligi za ostanak u premijerligaškom razredu. Svoje mjesto pod “hrvatskim rukometnim suncem” osigurala je Metković-Mehanika s kojom se Križevčani susreću u nedjelju u 17 sati u gradskoj školsko-sportskoj dvorani Ljudevita Modeca. Metkovci predvode ljestvicu s 21 bodom, a KTC je dosad osvojio 12 bodova. Pred momčadi trenera Dalibora Sokača su tri ključne utakmice, a nedjeljna pobjeda se gotovo nameće kao imperativ.

Klasika je, nažalost, u križevačkoj postavi što se tiče ozljeda. Neće niti u nedjeljnom ogledu biti kompletni. Iskusni Ostarčević zadobio je ozljedu pete, a upitan je i Perajica. Treninzima se priključio Jurakić koji je pod temperaturom igrao u prethodnom kolu u Rudama. Prigodu će dobiti daroviti Celovec, a svi će morati biti na “maksimumu maksimuma”.

Moramo „poginuti“ na parketu, a vjerujem da će nam velika potpora biti i naši navijači i križevački poklonici sporta. Tri sljedeće utakmice su ključne da izbjegnemo dodatne kvalifikacije za ostanak u premijerligaškom razredu“, rekao nam je trener Sokač. Svi su svjesni važnosti nedjeljne utakmice, pa tako i Robert Marković.

U nedjelju nas očekuje vrlo važna utakmica s Metkovićem koji trenutno drži prvu poziciju u Ligi za ostanak, što znači da nas čeka teška utakmica. Vrlo dobar protivnik koji je podjednako pokriven na svim pozicijama. Spremamo se cijeli tjedan s trenerom Sokačom jako dobro i ako odigramo sve ono što smo dogovorili nadam se da pobjeda ne bi smjela izostati. Nakon tri vezana poraza nadam se da ćemo se u nedjelju pred našim navijačima vratiti na pobjedničke staze te upisati važna 2 boda. Ovim putem pozivam sve naše navijače da nas dođu podržati na utakmici u nedjelju“, uputio je pozivnicu popularni Robert. Sportska televizija će izravno prenositi utakmicu što je dodatni motiv za dobro ispunjen križevački sportski dom. Stoga poziv svima, neka vide da nas ima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.