Rukometaši KTC-a odigrali neodlučeno u Osijeku

Rukometaši Osijeka i križevačkog KTC-a odigrali su večeras neodlučeno 30:30 (13:15) u 13. kolu elitnog hrvatskog rukometnog razreda. Bila je to utakmica puna preokreta u kojoj je KTC-u, realno, izmakla pobjeda jer u 57. minuti pogotkom Tandare vodio dva pogotka prednosti 28:30. Osječani su uspjeli do kraja susreta izjednačiti i osvojiti bod.

KTC je vodio nakon poluvremena s dva pogotka prednosti, ali su ih domaćini početkom nastavka utakmice sustigli i poveli s dva pogotka. Momčad trenera Sokača uspjela se othrvati njihovom naletu i ponovno steći prednost koju, nažalost, nije zadržala do kraja. No, bod u Osijeku je itekako vrijedan zbog prenošenja u Ligu za ostanak. Inače, u 29. utakmici izravni crveni karton zaradio je osječki rukometaš Radović zbog grubog prekršaja na Perajici.

Vratar KTC-a Šutalo imao je 11 obrana. KTC: Šutalo, Vinković 3, Ostarčević, Harča, Dujmović 3, Perajica 6 (1), Jurakić 6, Prezelj, Maričić 3, Ezgeta 5, Tandara 3, Masnec, Mršić 1 pogodak. Osijeku je dosuđeno 5 sedmeraca, KTC-u 1. Svi su realizirani. KTC u posljednjem kolu polusezone igra s Bjelovarom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.