Križevački Klub kulture nominiran za Ambasadora elektroničke glazbe

Multimedijalni i kulturni centar Klub kulture kojim upravlja Udruga K.V.A.R.K. nominiran je za nagradu Ambasador koja se dodjeljuje akterima hrvatske i regionalne elektroničke scene za glazbena ostvarenja u proteklih godinu dana, ove godine u 35 kategorija i od toga 17 u kojima pobjednika bira publika i 18 koje odabire struka. Nagrada Ambasador dodjeljuje se već šestu godinu, prerasla je u zajednicu od tristo profesionalaca koji potiču razvoj novih projekata, programa i autora. Svake godine izdvaja najbolje festivale, klubove, glazbenike i plesne destinacije te elektroničku glazbu čini prepoznatljivom, vrijednom pažnje i institucionalne podrške.

Klub kulture nominiran je u kategoriji Nagrada za poseban doprinos sceni, o kojoj tajnim glasanjem odlučuje stručni žiri sastavljen od više od sto pripadnika domaće i regionalne scene. Uz križevački klub nominirani su još Croatia Beach Music Conference (Novalja), Inner Child (Split), LMF festival Episode 01 (Las Vegas, SAD) i Tuesdays at Revelin (Dubrovnik). 

Iznenadili smo se kad smo saznali da smo nominirani, za nas je i to već veliki uspjeh. Naravno da bi nam nagrada puno značila, vjerojatno donijela i neke nove poslove, privukla nove izvođače, ali kad vidim kakva velika imena su nam konkurenti, velika nam je čast biti u njihovom društvu“, rekao nam je izvršni direktor i programski voditelj kluba Saša Lončarić. Nagrada će se dodijeliti u četvrtak, 8. prosinca u klubu Bogaloo u Zagrebu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.