I dalje velik interes za informatičko opismenjavanje odraslih

Desetak novih polaznika uključilo se u treći po redu ciklus radionica informatičkog opismenjavanja odraslih koji je proteklog vikenda počeo u Pučkom otvorenom učilištu. Program pod nazivom SPARK 50+ provode udruga P.O.I.N.T. i POU Križevci uz sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda, a dosadašnje radionice privukle su mnoge Križevčane željne novih znanja.

Cilj je smanjiti međugeneracijske razlike u upotrebi suvremenih tehnologija, naučiti polaznike pretraživati internet, pisati mailove kao i pomoći im u snalaženju na pametnim telefonima. Polaznike su pozdravile ravnateljica POU Željka Šunjić i stručna suradnica Ana-Maria Rešetar, a radionice će voditi profesor Zoran Kovač.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge P.O.I.N.T. Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.