Križevčanin Mario Šaban najsigurniji je vozač na hrvatskim cestama

Mario Šaban iz okolice Križevaca najsigurniji je vozač na hrvatskim cestama prema podacima LaqoPreventa, jedinstvenog programa prevencije koji uz pomoć naprednih tehnologija promiče i nagrađuje odgovorno ponašanje i smanjenje rizika u okruženju.

Tehnološka platforma LaqoPrevent dio je Croatijinog LAQO osiguranja, prvog u potpunosti digitalnog osigurateljnog rješenja na ovim prostorima, u koju se korisnici dobrovoljno priključuju putem LAQO mobilne aplikacije. Šaban je u 2021. ostvario najvišu prosječnu ocjenu i tako ponio titulu najboljeg LAQO vozača. Za sjajan rezultat nagrađen je godišnjom nagradom, pametnim uređajem iPhone 13. Sustav bodovanja ocjene vožnje sastojao se od dvije glavne komponente, a to su ocjena stila vožnje i ocjena usredotočenosti.

„Nagrada je stvarno odlična i uopće se nisam nadao da ću je osvojiti. Na početku nisam imao neke posebne ambicije, osim da pokušam osvojit bon za gorivo, a na kraju sam postao član s najvišom ocjenom. LAQO osiguranje je za mene najjednostavnije, najbrže i cijenom najprihvatljivije osiguranje u Hrvatskoj i preporučujem ga svima, s odličnim kvalitetnim stručnim agentima koji su uvijek spremni pomoći i odgovoriti na pitanja“, poručio je Mario Šaban.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.