HERA traži volontere za SOS telefon

Udruga HERA Križevci traži volontere i poziva sve zainteresirane osobe da se prijave na volontiranje za rad na SOS telefonu koji je namijenjen pružanju pomoći ženama žrtvama nasilja i žrtvama obiteljskog nasilja. Budući volonteri moraju biti punoljetni, motivirani za pomoć drugima, odgovorni i ozbiljni s razvijenim komunikacijskim i socijalnim vještinama koji imaju interes raditi s osobama svih životnih dobi i socijalnih statusa.

Za volontere ili volonterke organizirati ćemo besplatni edukacijski program kako bi stekli znanja o principima rada na SOS telefonu, kako treba reagirati u kriznim situacijama te koje su dužnosti volontera u pružanju usluga. Radionice će voditi stručna osoba educirana za savjetovanje i pružanje pomoći i podrške s dugogodišnjim iskustvom rada na SOS liniji“, rekla nam je predsjednica udruge Marina Švagelj Jažić. Dodala je da će mentori volonterima pružiti svu pomoć i podršku i s njima dežurati sve dok ne budu dovoljno sigurni i osnaženi za samostalno dežurstvo.

Pisanu prijavu sa životopisom i motivacijskim pismom uz opis dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja te motivacije za volontiranje na SOS telefonu treba poslati putem e-maila info@udruga-hera.info ili poštom na adresu I. Z. Dijankovečkog 18, 48260 Križevci. Za sva dodatna pitanja otvoreni su na telefonu 048/ 271- 335 ili info@udruga-hera.info.

Javni poziv objavljuje se u sklopu projekta “NISI SAMA-unaprjeđenje usluga osnaživanja i savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja” koji provodi HERA u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Križevci i Gradom Križevci, a financira ga Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.