Dvije zlatne i jedna srebrna medalja za Plesni studio Mali i veliki iz Križevaca


Plesni studio Mali i veliki iz Križevaca je prošlog tjedna na međunarodnom plesnom natjecanju “International Dance Open” u Zagrebu, u konkurenciji više od 50 plesnih klubova iz 15 država, osvojio dvije zlatne i jednu srebrnu medalju.

Zlatnu medalju u kategoriji ‘Open solo junior’ osvojila je Tesa Vranešić, a u kategoriji ‘Lyrical trio kids’ zlato su osvojile Petra Grgić, Magdalena Matešić i Maša Miklin. Srebrnu medalju u kategoriji ‘Street jazz/fusion duo junior’ osvojile su Lena Šver i Tesa Vranešić.


Tri medalje na ovako prestižnom natjecanju su ogroman uspjeh za PS Mali i veliki i velika motivacija svim našim polaznicima. One su i dokaz da su vrhunski plesni stručnjaci, koji ocjenjuju nastupe na ovakvim natjecanjima, prepoznali naš trud, rad i kreativnost. Ovo nam daje još veći vjetar u leđa za buduće uspjehe“, izjavila je osnivačica studija Lahorka Lojen.

Plesni studio Mali i veliki specijaliziran je za poduku grupnih plesova u stilovima street jazz, urban i lyrical jazz i uskoro otvaraju upise za proljetno-ljetnu sezonu, najavila je Lojen.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.