Ekipa Spineri pobjednik gradske stolnoteniske lige

12. prosinca dobili smo nove prvake gradske stolnoteniske lige Robin Križevci, koja je zadnji put igrana prije 12 godina. Nakon 3 sata igranja polufinalnih utakmica te igranja za 3.mjesto i velikog finala naslov prvake lige osvojila je ekipa Spineri predvođena Josipom Pejazićem-Pezom.

Liga je brojila 13 ekipa, a tek smo u zadnjem kolu saznali putnike na Final four gradske stolnoteniske lige, na kojoj su četiri najbolje ekipe razigravale za naslov prvaka. Za najboljeg igrača lige izabran je Mario Lacković iz ekipe Prigorski blok. Dobra je vijest da će liga imati i proljetni dio, no iz STK-a Križevci će o tome naknadno obavijestiti javnost.

Što se narednih aktivnosti kluba tiče, uskoro će organizirati 2. Božićni stolnoteniski turnir koji je na rasporedu 26. prosinca 2021. g u dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga s početkom u 9:00 h. Turnir je namijenjen amaterskim igračima koji ne igraju stolnoteniske lige pod ingerencijom Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Prijaviti se možete na mail tajnik@stkkrizevci.hr ili na mobitel 092/191-7987 (Ivan Kranjec) do 21. prosinca u ponoć. Kotizacija iznosi 80 kn i plaća se na dan turnira.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.