Danas u županiji skoro 200 novozaraženih

Na području naše županije potvrđen je 191 novi slučaj zaraze koronavirusom od jučer testiranih 336 osoba PCR i brzim antigenskim testom, javio je jutros Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije. U odnosu na jučerašnja 102 pozitivna testa, broj zaraženih danas je značajno porastao, a na bolničkom liječenju trenutačno su 23 pacijenta.
S obzirom na to da je epidemiološka situacija pogoršana u čitavoj zemlji, najavljeno je uvođenje novog režima rada u bolnicama, odnosno otvaranje novih kapaciteta za covid-pacijente, i povećanje kapaciteta testiranja.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa.

Podsjećamo, sutra je u križevačkoj sportskoj dvorani u Potočkoj ulici cijepljenje protiv bolesti covid-19 bez zakazanog termina na koje se mogu odazvati svi koji se nisu cijepili, kao i oni koji primaju drugu dozu. Na raspolaganju će ovaj put biti tri vrste cjepiva: Comirnaty (Pfizer), Moderna i Janssen (Johnson) i to od 14 do 17 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.