Nakon jučerašnje odgode, danas se 114 građana cijepilo protiv koronavirusa u Svetom Petru Orehovcu

U prostorijama vatrogasnog doma u općini Sveti Petar Orehovec danas je održana akcija procjepljivanja opće populacije, a prvu dozu cjepiva protiv bolesti COVID-19 tvrtke AstraZeneca primilo je 114 stanovnika općina Sveti Petar Orehovec, Gornja Rijeka i Kalnik. Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije u suradnji sa Županijskim Zavodom za javno zdravstvo, liječnicima obiteljske medicine, Županijskim Zavodom za hitnu medicinu i Općinom Sveti Petar Orehovec poduzeo je sve potrebne aktivnosti te je organizacija cijepljenja provedena na najvišoj mogućoj razini i u skladu sa svim zdravstvenim protokolima.

Akciju cijepljenja podržali su i župan Darko Koren, zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić sa zamjenicom načelnika, ujedno i pročelnicom Službe ureda župana Melitom Ivančić, načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak i načelnik Općine Gornja Rijeka Darko Fištrović te ravnateljica Županijskog Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla.

Županijski Stožer poziva građane da se za cijepljenje nastave prijavljivati kod svojih liječnika obiteljske medicine, zahvaljuje svim zdravstvenim djelatnicima na požrtvovnosti i trudu koji ulažu u provođenje cijepljenja, kao i u očuvanje zdravlja te poziva sve stanovnike da i dalje budu odgovorni i pridržavaju se svih epidemioloških mjera.

Dodajmo kako se u tijeku pripreme za nastavak akcije cijepljenja na punktovima 19. ožujka u općini Gola te 20. ožujka u Koprivnici.

Vezano

Komentari su zatvoreni.