Predavanje i rasprava “U potrazi za smislom znanosti” od sutra uživo

Dr.sc. Petar Pavlović na prvom predavanju objašnjava temeljne pojmove fizike (Foto: Hrvoje Belani)

Novi susret “U potrazi za smislom znanosti”, koji se od početka godine provodi u sklopu projekta Future Hub Križevci, ove će se subote po prvi puta održati uživo, u 17 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta. Voditelj ciklusa predavanja dr.sc. Petar Pavlović govorit će o pojmu prirodnog zakona.

Raspravljat ćemo o tome što je, zapravo, prirodni zakon i kako to da pojave u prirodi slijede matematičke pravilnosti? Govorit ćemo o porijeklu prirodnih zakona,  njihovoj moći i odgovoriti na pitanje mogu li se oni prekršiti“, najavio je Pavlović.

Svi koji postavljaju pitanja i žele razumjeti prirodu,  dobrodošli su pridružiti se dr. Pavloviću u potrazi za smislom znanosti.

Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH, vrijednost mu je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.