Besplatne promotivne radionice za učenike 1. i 2. razreda osnovne škole za program Mudro učenje – od prvog koraka

Mudro učenje – od prvog koraka je program namijenjen učenicima prvih i drugih razreda koji potiče
razvojne sposobnosti djece ranog školskog uzrasta te pomaže u savladavanju poteškoća u učenju čitanja, pisanja, računanja, organizacije i izdvajanja bitnih elemenata iz gradiva, usmenog izražavanja te razvoja samopouzdanja kod djece. Traje osam mjeseci.

Promotivne radionice će biti u petak 24.7.2020. u dvorani Turističkog informativnog centra, Strossmayerov trg 5 u Križevcima u 17.30 i 18.30. Radionice traju i sljedeći tjedan!

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja i epidemioloških razloga, a prijaviti ili informirati se možete na:
www.BrzoCitanjeiUcenje.eu
facebook.com/SBCiMUKrizevci
BrzoCitanjeiUcenjeKZ@gmail.com

Škola brzog čitanja i mudrog učenja je međunarodna, traje šest mjeseci i prilagođena je školarcima (za učenike od trećeg razreda osnovne škole i srednjoškolce). Po završetku, djeca mogu nastaviti njegovati naučene tehnike i vještine u Klubu mudrog učenja.

Program se organizira i za studente i odrasle te traje tri mjeseca, a sve tehnike kojima učimo u sklopu Škole imaju zadatak aktivirati obje moždane hemisfere čime je moguće riješiti i standardne probleme u čitanju te generalno učenju: slabu koncentraciju, slabo ili sporo razumijevanje, nedovoljno pamćenje, nedostatak vremena, lako gubljenje motivacije ili preosjetljivost na vanjske podražaje.

Križevci su devetnaesti grad u Hrvatskoj u kojem je organizirana ova Škola.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.