Otac: Karlo je i dalje u komi, prvi je cilj samo da ostane živ

Događaj koji je potresao križevačku, ali i hrvatsku javnost i dalje je tema u svim našim medijima. Stanje mladog Karla Sokača nakon obavljene operacije i dalje je teško.

Stanje se nije u bitnome promijenilo. Karlo je i dalje u induciranoj komi od jučer nakon operativnog zahvata i nadamo se da će uz Božju pomoć preživjeti, jer je to prvi cilj, kako su kazali i sami liječnici kad je dovezen u Traumatološku kliniku u Draškovićevoj. Dodatne nade nam daje i činjenica da su ga operirali najbolji liječnici u Klinici, koja je među vodećima u Europi za takve slučajeve – kratko je jutros za 24 sata rekao Davor Sokač, otac 18-godišnjeg Karla.

Karlo je stradao u prometnoj nesreći u kojoj je vozač zbog brzine u desnom zavoju izgubio kontrolu nad automobilom, koji je vozio bez položenog vozačkog ispita. Nakon toga automobil je sletio u lijevi putni jarak i desnom bočnom stranom udari u betonski stup.

Mladić koji je sjeo za upravljač BMW-a bez ispita nije bio pod utjecajem alkohola, ali je zbog izazivanja teške nesreće uhićen te je policija provela kriminalističko istraživanje.

“Vozač je pušten i protiv njega ide kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovar redovnim putem”, rekla je glasnogovornica PU koprivničko križevačke, Dijana Žagar. (24)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.