Golman Križevaca Karlo Sokač teško stradao u prometnoj nesreći, liječnici se bore za njegov život

Križevci su u šoku nakon stravične prometne nesreće koja se zbila sinoć nakon novogodišnjeg slavlja. Naime, talentirani golman Radnika iz Križevaca Karlo Sokač (18) bio je u automobilu koji je kod Radničkog dola izletio s ceste.

Sokač je teško ozlijeđen. Stradali su mu vratni kralješci, oduzete su mu obje noge i lijeva ruka, prvi je prenio Prigorski.hr.

“Liječnici su mi kazali da im je prvi cilj kako bi Karlo ostao na životu jer su mu u nesreći stradala četiri kralješka, od koji jedan teško. Trenutačno je na operacijskom stolu u Traumatološkoj klinici u zagrebačkoj Draškovićevoj”, rekao je Davor Sokač za 24 sata.

Njegov sin, 18-godišnji mladić Karlo, teško je ozlijeđen u nesreći 10 minuta prije Nove godine u križevačkom naselju Radnički Dol. Karlo je sjedio na zadnjem sjedalu osobnog automobila BMW bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao godinu stariji vozač. Na mjestu suvozača u trenutku izlijetanja automobila s ceste sjedio je vozačev vršnjak star 19 godina.

Vozač koji nije bio pod utjecajem alkohola, kako su za 24 sata rekli iz policije, i njegov suvozač prošli su s lakšim ozljedama, dok je Karlo teško stradao. Stradali su mu vratni kralješci, oduzete obje noge i lijeva ruka.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.