U nedjelju u Gregurovcu humanitarna priredba ‘Za našeg prijatelja!’

Osnovna škola Sv. Petar Orehovec i Dobrovoljno vatrogasno društvo Gregurovec pozivaju na humanitarnu priredbu “Za našeg prijatelja!”, koja će se održati u nedjelju, 2. prosinca 2018. godine u vatrogasnom domu u Gregurovcu s početkom u 19 sati.

Humanitarna akcija organizirana je za Patrika, učenika OŠ Sv. Petar Orehovec i člana DVD-a Gregurovec, kako bi se njemu i roditeljima pomoglo platiti vrlo složenu i skupu operaciju u Berlinu. Akcija se može podržati dolaskom na priredbu i kupnjom rukotvorina, odnosno donacijama ili uplatom na humanitarni račun: IBAN: HR9023600001502435727, OŠ Sveti Petar Orehovec, Sveti Petar Orehovec 90.

U programu nastupaju KUD Križevci, Ženski pjevački sastav LILE, Grupa Alibi, OK band, Glumačka družina VIDEKI KUD-a Marof iz Novog Marofa, Fabijan Lončar i glazbeni sastav Druga Dimenzija. Učenici Područne škole Gregurovec prodavat će rukotvorine koje su izrađene na radionicama u školi te donirane rukotvorine.

Donacijom svojih radova akciji se pridružuju Igor Galaš, Križevačke čipkarice, Učenički dom Križevci, Tamarix nakit, Čarobna heklica, Pinkica kreative, Cvjetić pletić, Tamarine lutkice-broševi, Jadranka Šogorić, Kristina i Lucija Kovačić, Karmen Dragač, Štefanija Klasić i Božica Ruganec.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.