Katavići brončani – Klara na državnom, Bruno na prvenstvu Balkana

Klara_Katavic_KK_KTC_broncaNa prvenstvu Hrvatske u karateu, održanom 20. prosinca 2014. u sportskoj dvorani Zamet u Rijeci, križevačka sportašica Klara Katavić je u kategoriji mlađih seniorki osvojila brončanu medalju.
– Iako je Klara tek prije mjesec dana napunila 18 godina i tek ušla u kategoriju u kojoj se natječu cure do 21 godinu, pokazala je veliku zrelost i odlučnost da ovoga puta uzme medalju, istaknuli su iz uprave njenog Karate kluba “KTC”, napomenuvši da je finale izmaklo u produžetku polufinalnog susreta, gdje je zlatni poen odlučio tko će u borbu za zlato, a tko u borbu za broncu.

Katavić je smogla snage i nakon velikog razočaranja protivnici nije dala nikakvu šansu da meč dovede do produžetka te je u regularnom djelu meča pobijedila rezultatom 2:0 i zasluženo osvojila brončanu medalju.
– Zahvaljujemo treneru Tomislavu Dvorskom, koji je svih ovih mjeseci pripremao Klaru da dođe do ovog izvrsnog rezultata, na samom prvenstvu je odlično taktički usmjeravao u borbama, psihički je podigao nakon nesretnog polufinalnog poraza i prvenstveno bio moralna podrška i pravi prijatelj kako na državnom prvenstvu, tako i svih ovih godina, uputili su zahvale iz uprave kluba.

bruno_katavic_kk_ktc_broncaJuniori ekipno brončani

Brat i sestra, Bruno i Klara Katavić nastupili su također kao članovi reprezentacije na Prvenstvu Balkana, koje je okupilo osam stotina kadeta, juniora i mlađih seniora iz dvanaest država. Klara je pokazala izvrsnu formu i zaustavljena je tek u četvrtfinalu od predstavnice Turske, osvajačice bronce na zadnjem svjetskom prvenstvu. Bruno je u drugom kolu diskvalificiran radi prejakog udarca nogom protiv bugarskog reprezentativca, no kao član juniorske ekipe na kraju se okitio brončanom medaljom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.