HUMANITARNA AKCIJA Osmogodišnji Mihael ostao bez majke i sestre, živi s bakom i djedom

Iva Funtek, Dubrovkinja s đurđevačkom adresom, organizira još jednu humanitarnu akciju. Radi se o akciji pomoći osmogodišnjem dječaku Mihaelu Prispiloviću iz Cvetkovca kod Koprivnice. Njegovu obitelj je potpuno uništila tragedija koja se dogodila prije dvije godine, kada je automobil naletio na njega, njegovu sestru Emu i oca Željka. Dvogodišnja djevojčica je smrtno stradala, a otac je završio u komi na nekoliko mjeseci. Majka malog Mihaela, Sanela, nedavno je izgubila bitku s karcinomom, a kako je sve navedeno ostavilo traga na ocu, inače branitelju, mali Mihael je smješten kod bake i djeda.

Mihael sada ima osam i pol godina, a Funtek je došla na ideju da svi ljudi dobre volje ovom dječaku uljepšaju Božić i tako se podsjete na pravi smisao blagdana.
– Pomozimo Mihaelu, neka zna da svijet nije dignuo ruke od njega, vratimo vjeru i radost u dječakove oči! Božić je pred vratima, želimo da se ispod Mihaelove jelke nađu mnogi pokloni, istaknula je humanitarka, pozvavši dobročinitelje da uplate donaciju na račun dječakove bake ili pošalju poklon.

Svi koji žele uljepšati Mihaelov Božić, poklon mogu poslati na adresu: Petar Subotić (za Mihaela), Vladimira Gortana 11, 51550 Mali Lošinj. Mihael Prispilović nosi odjeću veličine 12-13, a broj cipela 35. Uplate donacija moguće su na račun Slavojke Subotić, IBAN HR6724020063206868001.
– Već smo skupili za PS4 i laptop, a još prikupljamo za televizor. Jedna divna mama mu je kupila novi bicikl, a pristižu i paketi pomoći, dojavila nam je Funtak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.