Ove subote 6. izdanje karate turnira “Križevci open”

Ove subote slijedi šesto izdanje međunarodnog karate turnira “Križevci open” koje će se održati u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima s početkom u 10 sati.

“Križevci open” je turnir koji je u organizaciji karate kluba “KK KTC Križevci” i Hrvatskog karate saveza te redovito okuplja oko 400 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja u svim službenim kategorijama. Ove će godine biti pojačana konkurencija u mlađim dobnim skupinama, dok će broj seniorskih natjecatelja biti nešo manji. Naime, paralelno s turnirom “Križevci open” se održava “KUP Beograda” koji je obavezan za sve seniorske reprezentativce i reprezentativke. Podsjećamo, karakteristika ovog turnira su muška i ženska “open” kategorija u kojoj se pobjednici nagrađuju vrijednom kimono opremom.

“Križevci open” je još jedna lijepa sportska priča koja sama po sebi poziva na praćenje, a u prilog joj ide 25 domaćih natjecatelja iz karate kluba “KK KTC Križevci”. Dođite u subotu u 10 sati u našu dvoranu i uživajte u karateu.

Raspored:

Dolazak i prijava natjecatelja               09:00
Otvorenje natjecanja                              09:50
Kate svi uzrasti                                       10:00
Borbe mlađi uzrasti (6-13 godina)      10:30
Borbe Kadeti, Juniori, U21, Seniori      12:00

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.