Odigrano treće kolo 1. HRL-sjever: RK KTC ostvario treću pobjedu u sezoni

Nakon što je RK KTC savladao RK Ivanić i RK PPD Zagreb 2 slijedilo je gostovanje u Vukovaru. Jučer su naši rukometaši odmjerili snage s RK Borovom, protivnikom koji je poznat kao jaki domaćin.

Nedvojbeno je da je RK Borovo dominirao prvom polovicom prvoga poluvremena, djelomično zbog slabe realizacije naših dečkiju. Iako lopte nisu htjele ući u gol, obrana je bila na do sad već poznatoj razini. U 15. minuti RK KTC preuzima vodstvo te poluvrijeme završava 10:14 u korist RK KTC-a. U drugo poluvrijeme je RK KTC ušao izrazito kvalitetno s jakom obranom i odličnom realizacijom što je rezultiralo pobjedom 23:32.

Od naših igrača su zapisnikom dominirali Matija Perajica s 8 i Rober Marković sa 7 pogodaka. Od ostalih su se u strijelce upisali Filip Vučelić s 5, Toni Pehar s 4, Neven Predojević s 3, Augustin Miklečić s 2, te Ivan Adamić, Luka Kemenović i Kristijan Kota s po 1 pogodak.

RK KTC je do sada neporažen te će iduće kolo biti u Kutini gdje će naše dečke ugostiti RK Moslavina. Naime, iduće kolo je RK KTC trebao ugostiti RK Metalac ali zbog obaveza reprezentativaca iz RK Metalca susret je otkazan za prosinac.

- Advertisement -

Možda vam se svidi

Komentari su zatvoreni.