Kako do besplatnih ulaznica za subotnju konferenciju ‘CrisCon’

NAGRAĐUJEMO CrisCon 2018. i medijski pokrovitelj Križevci.info dijele po dvije ulaznice dnevno, od danas pa sve do početka konferencije u subotu, 22. rujna 2018. godine u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima. Što trebate napraviti? Javite nam se na redakcija@krizevci.info s jednom motivacijskom rečenicom zašto želite doći na ‘CrisCon’, pričekajte da vam se javimo povratno i uživajte u cjelodnevnom učenju, druženju i razmjeni iskustava na CrisCon 2018.

Razvojni centar i tehnološki park u Križevcima će u subotu, 22. rujna 2018. godine biti središnje mjesto okupljanja informatičke zajednice i obrazovnih stručnjaka, na drugom izdanju cjelodnevne konferencije “CrisCon” pod sloganom “Spajamo znanje i tehnologiju”. Lista predavača – uglednih imena hrvatske znanosti i obrazovanja te informatičkih stručnjaka, doista je impresivna!

PMI smjer: Andrej Radinger, Nenad Trajkovski, Nenad Beštvina, Nenad Marjanović, Stanislav Strešnjak, Tomislav Bronzin i Gabrijela Vratarić

ITPro-On-Premises: Luka Manojlović, Dragan Jelčić, Ljubo Brodarić, Romeo Mlinar, Vedran Kesegić i Vladimir Stefanović

ITPro Cloud: Denis Mihić, Marin Franković, Mustafa Toroman, Saša Kranjac, Tomica Kaniški i Zvonimir Stubičar

Razvoj softvera: Bernardin Katić, Domagoj Pavlešić, Ivan Curić, Ivan Čuljak, Marko Šarić i Miroslav Popović

Edukacijski smjer: Željka Knezović, Sandra Vuk, Draženka Kovačević, Alma Rovis-Brandić

Okrugli stol “IT i obrazovni sustav u Hrvatskoj”: Lidija Kralj, prof.dr.sc. Ivica Puljak, Nataša Margetić Lukić, doc.dr.sc. Mislav Balković, Igor Pavleković (moderator)

Cijena kotizacije je 200 kuna, uz popust za studente 50%, a Edukacijski smjer je besplatan za sve učitelje i profesore te će se bodovati kao stručno usavršavanje uz obaveznu prijavu na web sjedištu Agencije za odgoj i obrazovanje.

Okupljanje sudionika predviđeno je od 8 sati, a službeno otvorenje u 9 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima. Radni dio konferencije održava se u Razvojnom centru i tehnološkom parku, u Srednjoj školi Ivan Seljanec te u Gradskoj knjižnici Franjo Marković u Križevcima. Sve lokacije su na međusobnoj udaljenosti 5-10 minuta hoda.

Vouchere za super popuste za članove communityja, studente i učitelje te profesore potražite na Facebook stranici konferencije, a registraciju, ulaznice i detaljan program na web sjedištu konferencije. Organizatori jamče zanimljiva predavanja, super predavače i mnoštvo interesantnih tema. Medijski pokrovitelj konferencije je portal Križevci.info.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.