U Križevcima predstavljene aktivnosti HZZ-a u sklopu kampanje Zaposli se u Hrvatskoj

U Križevcima predstavljene aktivnosti HZZ-a u sklopu kampanje Zaposli se u Hrvatskoj

Hrvatski zavod za zapošljavanje u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava pokrenuo je kampanju Zaposli se u Hrvatskoj kojoj je cilj bolje informirati javnost o aktivnostima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mjerama aktivne politike zapošljavanja.

Predstavljanju ove kampanje priključio se i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci koji je na Strossmayerovom trgu građanima predstavio informacije o zapošljavanju i mjerama aktivne politike zapošljavanja.

Svojim dolaskom, podršku ovom događanju dali su gradonačelnik Mario Rajn, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović.

Neke od mjera su pokretanje vlastitog posla i korištenje mjera za samozapošljavanje, program Zaželi odnosno zapošljavanje žena u nepovoljnom položaju, te vrtić za skladniji život kojim se osiguravaju nova zapošljavanja i pomaže usklađivanju privatnog i poslovnog života.

Nadalje, postoji i mjera za obrazovanje nezaposlenih te mjera osposobljavanja na radnom mjestu, objasnila je v.d. predstojnice Područnog ureda Križevci Vesna Kuterovac, a više informacija možete pronaći na www.zaposlise.hzz.hr

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.