Osnovna škola „Vladimir Nazor“ sudjelovala u manifestaciji „Dani otvorenih vrata EU projekata“

Foto: krizevci.hr

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organiziralo je „Dane otvorenih vrata EU projekata“. Manifestacija se održava diljem Hrvatske od 6. do 13. lipnja u sklopu tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna.

Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Križevci pridružila se manifestaciji organiziravši predstavljanje svojih projekata financiranih iz EU fondova. Predstavljanje se održalo u petak 11. svibnja na Strossmayerovom trgu u Križevcima. U školi se provode sljedeći projekti financirani sredstvima iz EU fondova: Pomozimo jedni drugima III, Erasmus+, Školska shema, Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva i Energetska obnova zgrade Osnovne škole “Vladimir Nazor“.

Naglasak je ovaj put stavljen na predstavljanje projekta „Suvremena škola“ koji se provodi u okviru Erasmus + programa. Svoje aktivnosti predstavili su učitelji koji su u okviru projekta pohađali inozemne radionice i učenici koji su svojim trudom pomogli da se ostvari cilj projekta – uvođenje europske dimenzije u školu i usavršavanje digitalnih kompetencija.

Vezano

Komentari su zatvoreni.