Još danas do ponoći glasujte za crowdfunding kampanju ‘Choco Bar by Hedona’ inicijative Volim Križevce!

11.12.2014., Krizevci - Tvornica cokolade Hedona u kojoj rade osobe s invaliditetom. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

Drugu godinu zaredom, u Hrvatskoj se u organizaciji agencije Brodoto biraju “Najdobre kampanje”: najbolje kampanja koje za cilj imaju poboljšanje društva, a koje pokreću udruge, inicijative, zaklade, neprofitni mediji i druge neprofitne organizacije. Ove godine sponzor natjecanja je Vipnet i platforma Čini pravu stvar koji su za Najdobre kampanje iz 2017. pripremili vrijedne nagrade.

U prvoj fazi građani su nominirali prošlogodišnje kampanje koje su im se svidjele. Od pristiglih nominacija, stručni žiri odabrao je 16 polufinalista. Iza njih stoje ove organizacije koje u svakom slučaju zaslužuju pohvalu jer pokreću druge na društveno korisno djelovanje: Pokret Otoka / Island Movement, Lupiga.com, Hedona – križevačka čokolaterija, Mreža mladih Hrvatske – Croatian Youth Network, Savez samostalnih sindikata Hrvatske, SOS-Dječje selo Hrvatska, Naš Hajduk, Prijatelji životinja, Udruga Pobjede, WWF Adria, IRIM – Croatian Makers, Greenpeace Hrvatska, Radio Student, Vatrogasci – Oni su naši Heroji, HGSS – Hrvatska Gorska Služba Spašavanja, Zaklada Zajednički put, Zaklada Slagalica, Zelena akcija / FoE Croatia.

Sada je ponovno red na vama da svojim glasom odlučite o finalistima. Online glasanje završava 8. veljače u 23.59h, a osam finalista bit će pozvano da sudjeluje na konferenciji Impact 2018 koje će se održati u Zagrebu 14 i 15. veljače 2018. godine. Tamo će se i uživo natjecati za titulu “najdobre” kampanje u Hrvatskoj za 2017. godinu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.