Pionir ‘NK Križevaca’ Mihael Srbljinović od ove polusezone prelazi u ‘Dinamo’

Foto: NK Križevci

Nakon što je bio nekoliko puta na probi u posljednjih dva mjeseca, stariji pionir postave Križevaca do 14 godina Mihael Srbljinović (13) od ove polusezone svoju nogometnu karijeru nastavit će u školi nogometa zagrebačkog Dinama. U NK Križevce Mihael je stigao prije šest godina i nakon samo godinu dana boravaka primio se ozbiljnog rada i nakon pet godina postigao je rezultat o kojem sanjaju mnogu njegovi vršnjaci – završiti u prvoligaškom klubu.

– Nakon razgovora s roditeljima i postizanja dogovora i češćem dolasku na treninge iz dana u dan njegova kvaliteta i temperament su odskakali od drugih igrača. Redovito je bio najbolji igrač ili strijelac turnira u Hrvatskoj, a i šire. Niskog rasta i uvijek osmjeha na licu na terenu se pretvarao u osobu željnu pobjede i svjesne svoje kvalitete, rekao je o Mihaelu njegov dugogodišnji trener Dražen Kemenović, voditelj križevačke Škole nogometa.

– Donio nam je za klub stvarno puno lijepih trenutaka (osvojenih turnira i pojedinačnih nahrada) koje ćemo pamtiti. On je putokaz ostalim igračima i roditeljima na rad i odricanje bez kojeg nema napretka. Ulazak u reprezentaciju regije Sjever, koji smo gradili kroz 5 godina, jer je on ipak igrač iz „provincije“, veliki je pomak u njegovoj karijeri i kruna dječjeg igranja, zaključno je rekao Kemenović, a treneri Škole nogometa Križevci i uprava kluba poželjeli su mladom igraču puno sreće, zdravlja i uspjeha u novoj sredini te da s ponosom nosi ime Križevaca.

Vezano

Komentari su zatvoreni.