Danas i sutra u TIC-u edukacija o menadžmentu volontera

Volonterski centar “Link” Udruge Glas mladih Križevci poziva sve organizacije civilnog društva na dvodnevnu edukaciju o menadžmentu volontera koji će se održati u srijedu 26. srpnja i četvrtak 27. srpnja 2017. godine u vremenu od 17 do 19 sati u dvorani Turističkog informativnog centra u Križevcima. Edukacija je namijenjena koordinatorima volontera, dakle osobama u neprofitnim organizacijama koje uključuju i upravljaju radom volontera u organizaciji.

Edukacija pokriva sve procese razvoja volonterskog programa, pri čemu se vodi briga o vrsti, specifičnostima i potrebama svake organizacije koja je uključena u obrazovni ciklus. Po završetku edukacije, sudionici će imati znanja potrebna za uspješnu provedbu volonterskog programa u svojim organizacijama, a organizacije u kojima rade bit će spremnije uključiti volontere. Prijava i više informacija su moguće e-poštom ili telefonski na 048/681-022.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Redakcija portala piše:

    Iz Udruge Glas mladih Križevci upravo su nas obavijestili kako su od velikog broja organizacija zamoljeni da se termin edukacije promijeni zbog godišnjih odmora, pa se održavanje u najavljenim terminima otkazuje! O drugom terminu javnost će biti obaviještena.

Komentari su zatvoreni.