Danas i sutra u TIC-u edukacija o menadžmentu volontera

Volonterski centar “Link” Udruge Glas mladih Križevci poziva sve organizacije civilnog društva na dvodnevnu edukaciju o menadžmentu volontera koji će se održati u srijedu 26. srpnja i četvrtak 27. srpnja 2017. godine u vremenu od 17 do 19 sati u dvorani Turističkog informativnog centra u Križevcima. Edukacija je namijenjena koordinatorima volontera, dakle osobama u neprofitnim organizacijama koje uključuju i upravljaju radom volontera u organizaciji.

Edukacija pokriva sve procese razvoja volonterskog programa, pri čemu se vodi briga o vrsti, specifičnostima i potrebama svake organizacije koja je uključena u obrazovni ciklus. Po završetku edukacije, sudionici će imati znanja potrebna za uspješnu provedbu volonterskog programa u svojim organizacijama, a organizacije u kojima rade bit će spremnije uključiti volontere. Prijava i više informacija su moguće e-poštom ili telefonski na 048/681-022.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Redakcija portala
Redakcija portala

Iz Udruge Glas mladih Križevci upravo su nas obavijestili kako su od velikog broja organizacija zamoljeni da se termin edukacije promijeni zbog godišnjih odmora, pa se održavanje u najavljenim terminima otkazuje! O drugom terminu javnost će biti obaviještena.